OVER &

Sinds 2003 ben ik, Inge Saris, actief als grafisch vormgever en heb ik mijn expertise op diverse vlakken binnen het vakgebied ontwikkeld. Mijn jarenlange ervaring heeft mijn gevoel voor beeld en vorm versterkt, waardoor ik voor elk project een creatieve oplossing kan bedenken. Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer ik goed. Ik kan me uitstekend inleven in de wensen van de opdrachtgever.

Naast mijn technische bekwaamheid hecht ik veel waarde aan open communicatie en klanttevredenheid. Ik luister naar jouw wensen, begrijp je doelen en werk nauw met je samen om ervoor te zorgen dat jij trots bent op het eindresultaat.”

curriculum vitae

AMPERSAND VORMGEVING

2003 – HEDEN

In 2003 ben ik begonnen met Genie in Design. De opdrachten bestonden voornamelijk uit het maken van huisstijlen, advertenties, folders, flyers, geboorte-, trouw- en andere gelegenheidskaarten, bestickering van voertuigen en cadeauboeken. In 2020 was het tijd voor verandering. Ik ben volledig zelfstandig geworden onder de naam Ampersand vormgeving. In 2023 kwam er een geweldige kans voorbij om dit te combineren met mijn liefde voor het onderwijs. 

SELDENTHUIS EDUCATIE

2023 – HEDEN

Goed technisch onderwijs zorgt voor gemotiveerde vakmensen. Een belangrijk deel van leren doet een student in de praktijk. Om dat leerproces te ondersteunen en docenten te ontzorgen ontwikkelt en bouwt Seldenthuis Educatie leermiddelen. Mijn bijdrage is het verzorgen van alle grafische uitingen. Denk hierbij aan het creëren van het beeldmateriaal voor de trainingen. Stickers voor op de leermiddelen. Huisstijl, nieuwsbrieven, website, enz. 

CULTUURHUYS DE KROON

2019 - 2022

De missie van De Kroon, dat volledig op vrijwilligers draait, is het bij elkaar brengen van Waddinxveners door een breed aanbod van kunst en cultuur. Als een van de vrijwilligers zet ik mij in als grafische vormgever en ben ik verantwoordelijk voor de opmaak van verschillende uitingen.

Eer & Volharding logo

EER & VOLHARDING UITVAARTZORG

2013 – 2020

Ik was verantwoordelijk voor de vormgeving van rouwdrukwerk, zoals rouwkaarten, rouwadvertenties, dankbetuigingen, bidprentjes en liturgiën. Daarnaast hield ik mij bezig met verschillende marketingwerkzaamheden, zoals de ontwikkeling en het drukwerkklaar maken van alle folders, flyers, advertenties, magazines, boeken, bestickering voor op bussen en het opzetten van de nieuwe kaartencollectie. 

Vitalize

VITALIZE PRODUCTS

2009 - 2012

Als vormgever was ik verantwoordelijk voor alle uitingen in print en web voor merken zoals Vitalize voedingssupplementen, Keola fietsen en Eyelove brillen.

VOETBAL INTERNATIONAL

2003 – 2008

Als vormgever verzorgde ik samen met mijn collega’s de vormgeving van het tijdschrift Voetbal International en de vormgeving van andere bladen en boeken zoals: Het maandblad Nummer 14, Het Brinfest Voetbal Jaarboek en de seizoensgidsen. Daarnaast hield ik mij o.a. bezig met de opmaak van de pubilicteitsadvertenties, visitekaartjes, briefpapier, reischeques, posters en abri’s.

FOTOGRAFIE
VICTOR VAN LEEUWEN

2000 – 2003

In 2000 ben ik hier als stagair begonnen. Mijn werk bestond uit het scannen en beeldbewerken van de gemaakte foto’s van klanten zoals Unilever, Hollandia en DSM. Daarnaast was mijn taak het assisteren van de eigenaar in brede zin zoals: het opbouwen van de set, inkopen van producten voor op de set, contact onderhouden met de klanten, beeldbewerken, fotografie, het opmaken van huisstijlen.

testimonial

“Met veel plezier hebben wij samengewerkt met Ampersand Vormgeving. Inge Saris heeft voor ons een digitale uitnodiging voor een feest op het strand ontworpen met precies de juiste sfeer. Het ontwerp, de lay-out, de tekst, alles was zoals wij het voor ogen hadden. Inge werkt precies, luistert goed naar de klant en levert een uitstekend resultaat.
Wij bevelen Inge van harte aan!”

Gert Bolderman, Cilly Keijzer
Particulier

“Absoluut geweldige ervaring met Ampersand Vormgeving!  Ze luistert goed naar mijn ideeën en wist deze om te zetten in visuele meesterwerken. De communicatie was vlot en transparant, en het eindresultaat was verbluffend. Ampersand Vormgeving is zonder twijfel mijn go-to partner voor al mijn grafische behoeften. Bedankt voor het leveren van hoogwaardige en inspirerende ontwerpen!”

Jessica
Particulier

“Heerlijk samenwerken met Inge – ze snapt wat ik wil en voegt daar een snuf eigenwijze visie aan toe. Top!”

Annelie Neuteboom
Praktijk Sherpa
www.praktijksherpa.nl

“Als je op zoek bent naar goede grafische vormgever met wie je fijn kunt samenwerken, dan is Inge absoluut de juiste persoon voor de klus. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat en zal zeker in de toekomst weer met haar samenwerken.”

Evaliene de Haan
Bio4life
www.bio4life.nl

“Inge heeft voor ons een uitnodiging ontworpen. Deze was met een creatieve twist, fris, modern en helemaal naar wens. Topper!”

Ciska
Particulier

“Inge is heel erg nauwkeurig in haar werk als grafisch vormgever. Door haar jarenlange ervaring, enthousiasme en creativiteit is zij op een klantvriendelijke en rustige manier in staat om vorm en kleur te geven aan een idee en/of concept.”

Wendy Kops
Particulier

“Ik beveel Inge aan bij iedereen die zijn/ haar ideeën op een juiste manier zichtbaar wil maken. En met juist bedoel ik: exact tot op de details na zoals jij ‘t in gedachten hebt. Ze denkt met je mee en begrijpt wat je bedoelt en kan dit dan ook naadloos overbrengen in elke grafische vorm van communicatie. Echt een aanrader.”

C. Collignon
Particulier

“Inge heeft het geboortekaartje voor onze zoon ontworpen. Het kaartje is erg leuk geworden en past precies bij ons. Ze wist beter wat we wilden dan we eerst zelf bedacht hadden. Ze was snel met de laatste details, zo kon het kaartje snel de deur uit. We hebben veel complimenten gekregen.”

Robbert
Particulier

“Zeer goed luisterend naar en meedenkend met de opdrachtgever. Komt ook met eigen inbreng die goed aansluit.”

Frans den Bleker
FdB klus en onderhoud
www.fdbklusenonderhoud.nl

“Buiten dat het een fijn mens is om mee samen te werken is ze kundig, denkt ze mee en kijkt ze verder dan de vraag. Bovendien kan ze snel schakelen. Een absolute aanrader dus.”

Jose den Adel
JUNO marketing & communicatie
www.juno.nl

MEER WETEN OF IDEEËN DELEN?

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en samenwerkingsmogelijkheden, dus aarzel niet om contact met me op te nemen als je geïnteresseerd bent in mijn diensten of vragen hebt. Samen kunnen we jouw visuele doelen realiseren en een uniek en onderscheidend merk creëren.

algemene voorwaarden

Nieuwsgierig naar onze algemene voorwaarden? Klik hier om de volledige tekst te downloaden en op de hoogte te blijven van onze zakelijke overeenkomsten. We hechten waarde aan transparantie en duidelijkheid, en stellen onze voorwaarden graag ter beschikking voor jouw gemak. Download ze nu en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!