over &

Ik, Inge Saris, ben een in 2001 afgestudeerde Grafisch Vormgever die inmiddels de nodige ervaring heeft opgedaan. Gedurende mijn loopbaan heb ik een sterk gevoel voor beeld en vorm ontwikkeld zodat ik voor elk project een creatieve oplossing kan bedenken. Ik werk zowel zelfstandig als in teamverband gemakkelijk en kan mij goed inleven in de wensen van de klant. Ik ben leergierig, kan goed met deadlines omgaan en ga snel maar nauwkeurig te werk.

curriculum vitae

AMPERSAND VORMGEVING
2003 – Heden

In 2003 ben ik begonnen met Genie in Design. De opdrachten bestonden voornamelijk uit het maken van huisstijlen, advertenties, folders, flyers, geboorte-, trouw- en andere gelegenheidskaarten, bestickering van voertuigen en cadeauboeken. Ik heb dit altijd naast mijn vaste baan gedaan, maar sinds 2020 was het tijd om te groeien en ben ik volledig als zzp-er verder gegaan.

CULTUURHUYS DE KROON
2019 – 2022 

De missie van De Kroon, dat volledig op vrijwilligers draait, is het bij elkaar brengen van Waddinxveners door een breed aanbod van kunst en cultuur. Als een van de vrijwilligers zet ik mij in als grafische vormgever en ben ik verantwoordelijk voor de opmaak van verschillende uitingen.

EER & VOLHARDING UITVAARTZORG
2013 – 2020

Ik was verantwoordelijk voor de vormgeving van rouwdrukwerk, zoals rouwkaarten, rouwadvertenties, dankbetuigingen, bidprentjes en liturgiën. Daarnaast hield ik mij bezig met verschillende marketingwerkzaamheden, zoals de ontwikkeling en het drukwerkklaar maken van alle folders, flyers, advertenties, magazines, boeken, bestickering voor op bussen en het opzetten van de nieuwe kaartencollectie. 

VITALIZE PRODUCTS
2009 – 2012

Als vormgever was ik verantwoordelijk voor alle uitingen in print en web voor merken zoals Vitalize voedingssupplementen, Keola fietsen en Eyelove brillen.

VOETBAL INTERNATIONAL
2003 – 2008

Als vormgever verzorgde ik samen met mijn collega’s de vormgeving van het tijdschrift Voetbal International en de vormgeving van andere bladen en boeken zoals: Het maandblad Nummer 14, Het Brinfest Voetbal Jaarboek en de seizoensgidsen. Daarnaast hield ik mij o.a. bezig met de opmaak van de pubilicteitsadvertenties, visitekaartjes, briefpapier, reischeques, posters en abri’s.

FOTOGRAFIE VICTOR VAN LEEUWEN
2000 – 2003

In 2000 ben ik hier als stagair begonnen. Mijn werk bestond uit het scannen en beeldbewerken van de gemaakte foto’s van klanten zoals Unilever, Hollandia en DSM. Daarnaast was mijn taak het assisteren van de eigenaar in brede zin zoals: het opbouwen van de set, inkopen van producten voor op de set, contact onderhouden met de klanten, beeldbewerken, fotografie, het opmaken van huisstijlen.

Ampersand vormgeving Huisstijl brochure Drone Logo Webdesign videomontage buitenreclame folder/flyer magazine binnenreclame

testimonial

“Wij werken sinds kort met Inge en zijn hier zeer enthousiast over. Buiten dat het een fijn mens is om mee samen te werken is ze kundig, denkt ze mee en kijkt ze verder dan de vraag. Bovendien kan ze snel schakelen. Een absolute aanrader dus.”

Jose den Adel
JUNO marketing & communicatie

“Inge heeft voor ons een uitnodiging ontworpen. Deze was met een creatieve twist, fris, modern en helemaal naar wens. Topper!”

Ciska
Particulier

“Ik beveel Inge aan bij iedereen die zijn/ haar ideeën op een juiste manier zichtbaar wil maken. En met juist bedoel ik: exact tot op de details na zoals jij ‘t in gedachten hebt. Ze denkt met je mee en begrijpt wat je bedoelt en kan dit dan ook naadloos overbrengen in elke grafische vorm van communicatie. Echt een aanrader.”

C. Collignon
Particulier
“Zeer goed luisterend naar en meedenkend met de opdrachtgever. Komt ook met eigen inbreng die goed aansluit.”

Frans den Bleker
FdB klus en onderhoud

“Inge is heel erg nauwkeurig in haar werk als grafisch vormgever. Door haar jarenlange ervaring, enthousiasme en creativiteit is zij op een klantvriendelijke en rustige manier in staat om vorm en kleur te geven aan een idee en/of concept.”

Wendy Kops
Particulier

“Inge heeft het geboortekaartje voor onze zoon ontworpen. Het kaartje is erg leuk geworden en past precies bij ons. Ze wist beter wat we wilden dan we eerst zelf bedacht hadden. Ze was snel met de laatste details, zo kon het kaartje snel de deur uit. We hebben veel complimenten gekregen.”

Robbert
Particulier