DIENSTEN

Ampersand staat niet meer stil

Van een kleine logo animatie, bewegende banners, karakter animatie tot filmen en bewerken van video’s. Alles kan! Dus opzoek naar een bewegende banner voor op je site of wat actie in je presentatie. Bel, app of mail

 

Vormgeving
online/offline

Folder, glossy, visitekaartje of bestickering. Ik vertaal jouw huisstijl consequent naar al je communicatiemiddelen. Zowel online als offline

Heezen

Logo/huisstijl

Of je nu nog geen idee hebt wat je wilt of het al helemaal voor ogen ziet, ik zorg ervoor dat je nieuwe logo of huisstijl naadloos aansluit bij de gewenste identiteit van jouw bedrijf.  

 

Social media

Ik kijk samen met jou naar welke socials het beste aansluiten bij de doelgroep van jouw bedrijf.  Ik zorg ervoor dat de huisstijl doorgevoerd word op de socials en help graag mee om content te creëren.

Ampersand vormgeving Huisstijl brochure Drone Logo Webdesign videomontage buitenreclame folder/flyer magazine binnenreclame

Videomontage/
drone

Ik heb een dronebaan. Filmen en monteren van bewegend beeld opgenomen met mijn drone of aangeleverd door jou. Ik doe het graag.  

 

Websites

Functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid zijn voor een website net zo belangrijk als de vormgeving. Daarom combineer ik dit alles om een goede website te creëren.

 

infographic

Een infographic is een visuele representatie van informatie. Denk hierbij aan grafieken, schema’s of  afbeeldingen om jouw verhaal duidelijker te maken.