DIENSTEN

Ampersand staat niet meer stil

Naast de grafisch ontwerpdiensten bied ik ook animatie als een van mijn diensten aan. Animatie is een krachtig visueel medium dat je in staat stelt om complexe ideeën op een boeiende en begrijpelijke manier over te brengen. Van een kleine logo animatie, bewegende banners, karakter animatie tot filmen en bewerken van video’s. Alles kan! 

Vormgeving online of offline

Ampersand vormgeving werkt nauw met jou samen om jouw visie tot leven te brengen. Ik luister naar jouw wensen en ideeën en vertaal deze naar unieke ontwerpen die jouw merk onderscheiden van de concurrentie. Daarnaast help ik je ook bij het ontwerpen van verschillende marketingmaterialen, zoals brochures, flyers, posters en visitekaartjes. Ik weet hoe belangrijk het is om indruk te maken op jouw doelgroep, en daarom streef ik naar designs die zowel opvallen als informatie effectief overbrengen.

Heezen

Logo/huisstijl

Een sterk logo is essentieel voor het opbouwen van een herkenbaar merk. Ampersand zorgt ervoor dat jouw logo de juiste uitstraling heeft en perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf.

Social media

Ik kijk samen met jou naar welke socials het beste aansluiten bij de doelgroep van jouw bedrijf.  Ik zorg ervoor dat de huisstijl doorgevoerd word op de socials en help graag mee om content te creëren.

Ampersand vormgeving Huisstijl brochure Drone Logo Webdesign videomontage buitenreclame folder/flyer magazine binnenreclame

Videomontage/
drone

Ik heb een dronebaan. Filmen en monteren van bewegend beeld opgenomen met mijn drone of aangeleverd door jou. Ik doe het graag.  

 

Websites

Een goede website is tegenwoordig onmisbaar. Daarom creëren ik websites die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Natuurlijk hou ik rekening met jouw merkidentiteit en zorg ik ervoor dat de website naadloos aansluit bij jouw behoeften en doelstellingen.

 

infographic

Infographics kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals marketingmateriaal, rapporten, presentaties, websites en sociale media. Ze zijn een effectieve manier om de aandacht te trekken, de betrokkenheid van de doelgroep te vergroten en informatie op een beknopte en aantrekkelijke manier te presenteren.