testimonial

Wat vind jij van &?

Fijn dat je tevreden bent met het resultaat van onze samenwerking. Mijn toekomstige klanten zijn enorm geholpen wanneer ze zich comfortabel genoeg voelen om mij ook in te huren. Zou je daarom je ervaringen van onze samenwerking willen delen met de bezoekers van mijn website?


“Wij werken sinds kort met Inge en zijn hier zeer enthousiast over. Buiten dat het een fijn mens is om mee samen te werken is ze kundig, denkt ze mee en kijkt ze verder dan de vraag. Bovendien kan ze snel schakelen. Een absolute aanrader dus.”

Jose den Adel
JUNO marketing & communicatie

“Inge heeft voor ons een uitnodiging ontworpen. Deze was met een creatieve twist, fris, modern en helemaal naar wens. Topper!”

Ciska
Particulier

“Inge heeft het geboortekaartje voor onze zoon ontworpen. Het kaartje is erg leuk geworden en past precies bij ons. Ze wist beter wat we wilden dan we eerst zelf bedacht hadden. Ze was snel met de laatste details, zo kon het kaartje snel de deur uit. We hebben veel complimenten gekregen.”

Robbert
Particulier

“Ik beveel Inge aan bij iedereen die zijn/ haar ideeën op een juiste manier zichtbaar wil maken. En met juist bedoel ik: exact tot op de details na zoals jij ‘t in gedachten hebt. Ze denkt met je mee en begrijpt wat je bedoelt en kan dit dan ook naadloos overbrengen in elke grafische vorm van communicatie. Echt een aanrader.”

C. Collignon
Particulier
“Zeer goed luisterend naar en meedenkend met de opdrachtgever. Komt ook met eigen inbreng die goed aansluit.”

Frans den Bleker
FdB klus en onderhoud

“Inge is heel erg nauwkeurig in haar werk als grafisch vormgever. Door haar jarenlange ervaring, enthousiasme en creativiteit is zij op een klantvriendelijke en rustige manier in staat om vorm en kleur te geven aan een idee en/of concept.”

Wendy Kops
Particulier